Izvor: RTS, 25.Jun.2022, 16:42

Medison Kiz odustala od Vimbldona

Američka teniserka Medison Kiz je zbog povrede odustala od učešća na trećem grend slemu sezone na Vimbldonu. Kiz je na društvenim mrežama objavila da se radovala izlasku na travnate terene ali da je morala u poslednjem trenutku odustati jer se nije dovoljno oporavila.
Kiz, koja je 24. teniserka na svetu, trebalo je da ima ulogu 19. nosioca u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Londonu, ali je procenila da se još nije potpuno oporavila od povrede i da mora odustati.

Amerikanka je najbolji rezultat na Vimbldonu ostvarila 2015. godine kada je stigla do četvrtfinala.
Njen najbolji plasman na grend slemovima je finale Ju-Es opena 2017. godine.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Medison Kiz odustala od Vimbldona

Izvor: B92, 25.Jun.2022

Američka teniserka Medison Kiz odustala je danas zbog povrede od učešća na trećem grend slemu sezone na Vimbldonu...Kiz, koja je 24. na svetu, trebalo je da ima ulogu 19. nosioca u Londonu...Amerikanka je najbolji rezultat na Vimbldonu ostvarila 2015. godine kada je stigla do četvrtfinala...Njen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.