Mari hoće da se vrati među tenisku elitu – počinje od US opena

Izvor: B92, 12.Avg.2020, 12:01

Mari hoće da se vrati među tenisku elitu – počinje od US opena

Britanski teniser Endi Mari i dalje želi da se takmiči protiv najboljih.

Mari već oko dve godine nije u teniskom vrhu zbog velikih problema sa kukovima, ali se već neko vreme polako vraća.

Ono što sledi za nekadašnjeg "broja 1" je učešće na US openu i u Sinsinatiju, za koje je dobio "specijalnu pozivnicu".

"Izuzetno je frustrirajuće. On želi da bude na terenu i takmiči se protiv najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na svetu, radeći ono što voli. I dalje je motivisan i izuetno odlučan. Cilj je da se vrati borbi protiv najbolje rangiranih igrača. Ceo tim je iza njega i naporno radimo na tome", rekao je Džejmi Delgado, Marijev trener.

Delgado ističe da je Britanac mogao da osvoji mnogo više titula u karijeri ima ih 46, od čega tri na grend slemovima.



"Endi je bivši 'broj 1' i mogao je da osvoji mnogo više titula da nije bilo povreda, ali to je teško predvideti. Mogao je da se bori za još GS titula".


Cilj je da Endi ponovo konkuriše za Grend slem titule, ali to neće biti slučaj na US openu.

"Ovaj US open će biti dosta jedinstven, biće zabavno videti kako će se sve izvesti. Endi nije mnogo igrao prethodnih nekoliko meseci i jedva čekamo da ponovo izađe na teren. To je, trenutno, prioritet", podvukao je Delgado.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.