Marej se vratio tenisu, ali je poražen u prvom kolu Kvinsa

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jun.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej se vratio tenisu, ali je poražen u prvom kolu Kvinsa

Britanski teniser Endi Marej vratio se takmičenjima posle skoro jednogodišnje pauze zbog povrede, ali je u prvom meču po povratku izgubio od Australijanca Nika Kirjosa u tri seta, 6:2, 6:7 (4) i 5:7 u prvom kolu turnira u Londonu.

Uprkos porazu, Mareja će današnji meč podstaći u dugo očekivanom povratku. Britanac je poslednji meč odigrao pre 342 dana na Vimbldonu. Nekada najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << teniser sveta, iako ne u punoj kondiciji i sa smanjenim pokretima posle operacije kuka u januaru, nije izgubio takmičarskog duha.

Kirjos, koji se takođe muči s povredom, pobedio je Mareja prvi put u karijeri tek u šestom duelu, posle dva sata i 39 minuta.

Australijac će u drugom kolu turnira u Londonu, popularnom Kvinsu, igrati protiv boljeg iz duela između Amerikanca Rajana Herisona i Britanca Kajla Edmunda.

Ranije danas srpski teniser Novak Đoković u prvom kolu pobedio je kvalifikanta iz Australije Džona Milmana sa 6:2 i 6:1.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

NEUSPEŠAN POVRATAK: Marej izgubio od Kirjosa, nije siguran ŠTA DALJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2018, 09:57

Britanski teniser se vratio na teren posle skoro godinu dana pauze...Britanski teniser Endi Marej posle pauze od skoro godinu dana vratio se na teren i to u sezoni na travi, ali nije zabeležio dobar rezultat. Trenutno 156. igrač sveta izgubio je od Nika Kirjosa rezultatom 2:1, po setovima 2:6, 7:6...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.