MNOGO GA JE POŠTOVAO: Nole ide na sahranu mitropolita Amfilohija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 14:22

MNOGO GA JE POŠTOVAO: Nole ide na sahranu mitropolita Amfilohija!

Najbolji teniser sveta eliminisan u četvrtfinalu ATP turnira u Beču.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poražen je u četvrtfinalu Beča od Lorenca Sonega, a posle meča sa Italijanom srpski as je govorio koliko ga je potresla vest o smrti mitropolita Amfilohija (više pročitajte OVDE).

Budući da je Nole veliki vernik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da je svojevremeno imao priliku da upozna upokojenog Amfilohija, nameće se pitanje da li će prvi reket sveta doći na sahranu mitropolita?

S obzirom na njegov odnos i prema Crkvi i prema samom vladici, to se možda i može očekivati, prenosi "Blic".

Šokantan poraz u austrijskoj prestonici, Đoković će iskoristiti da ode na sahranu vladike Amfilohija u nedelju u Podgorici.

Lorenco Sonego je slavio sa 6:2, 6:1 i naneo jedan od najbolnijih poraza Novaku u karijeri, ali je bilo evidentno od prvog minuta da Novak uopšte ne misli na tenis.

Pojedini govore da je to zbog nedostatka motiva, ali i taktike pred narednu sezonu, dok "Blic" tvrdi da je Srbin možda bio emotivno ispražnjen posle smrti našeg crkvenog velikodostojnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVAK ĐOKOVIĆ ĆE PRISUSTVOVATI SAHRANI AMFILOHIJA?! Najbolji teniser sveta krenuo put Crne Gore

Izvor: Kurir, 31.Okt.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trebalo bi da prisustvuje sahrani mitropolita Amfilohija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.