MEČ VREDAN BORBE ZA TROFEJ: Neverovatnih 7:0 u taj brejk trećeg seta odlučio meč Karaceva i Beretinija

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 20:05

MEČ VREDAN BORBE ZA TROFEJ: Neverovatnih 7:0 u taj brejk trećeg seta odlučio meč Karaceva i Beretinija

Odličan tenis.

Odličan meč u finalu teniskog Serbia opena u Beogradu. Italijan i drugi nosilac na turniru Mateo Beretinki je savladao Aslana Karaceva sa 2:1 (6:1, 3:6, 7:6) i stigao do svoje četvrte titule u karijeri.

Veliko iskušenje za lidera Primere Atletiko večeras (21.00), pošto Jorgandžije gostuju u Bilbau. Ako ne pobede, rizikuju da im se Real Madrid i Barselona dodatno približe pred poslednjih pet kola. Kvota na dvojku je 1,90, dok je iks 3,40, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kec 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Atletiko Madrid.

Italijan je lako je osvojio prvi set. Napravio je dva brejka i za 28 minuta došao do prednosti. Karacev uzvraća i brejkom na startu drugog seta brzo dolazi do 3:0. Održao je prednost brejka i izjednačio u setovima.

Beretini u četvrtom gemu odlučujućeg seta brejknuo Rusa za 3:1, ali Karacev mu vraća već u narednom.

Italijan je u 12. gemu imao i meč loptu, ali je nije iskoristio i taj-brejk je odlučio pobednika.

Tamo je igrao samo Beretini. Dobio je sa neverovatnioh 7:0 i stigao je do titule.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.