Izvor: Beta, 28.Avg.2018, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović u drugom kolu Ju Es opena pobedom protiv Džumhura

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se sinoć u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je pobedio 27. na ATP listi, bosanskog tenisera Damira Džumhura posle četiri seta, 3:6, 6:1, 6:3, 6:4.Lajović, 62. teniser sveta, pobedio je posle dva sata i 25 minuta.On je sedam puta oduzeo servis Džumhuru, koji je napravio četiri brejka. Lajović se tokom meča požalio na probleme sa stopalom, pa mu je ukazana lekarska pomoć.Lajović će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela Britanca Kamerona Norija i Australijanca Džordana Tompsona.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović bolji od Džumhura na startu Ju Es opena

Izvor: Radio 021, 28.Avg.2018

Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je pobedio 27. na ATP listi, bosanskog tenisera Damira Džumhura posle četiri seta, 3:6, 6:1, 6:3, 6:4...Lajović, 62. teniser sveta, pobedio je posle dva sata i 25 minuta...On je sedam puta oduzeo servis Džumhuru,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.