LJUBIMAC VIMBLDONSKE PUBLIKE UPITAO: Da li je ovo Novakov odgovor na sve ono što mu se dešavalo u Australiji?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 16:45

LJUBIMAC VIMBLDONSKE PUBLIKE UPITAO: Da li je ovo Novakov odgovor na sve ono što mu se dešavalo u Australiji?

Đoković rutinski slavio u prvom kolu.

Višestruki vimbldonski polufinalista i najobožavaniji engleski teniser svih vremana, Tim Henman, oduševljen je Novakom Đokovićem. Najbolji svetski igrač prosto protutnjao terenom u prvom kolu na "Šatrijeu" protiv Jošihita Nišioke, pobedio sa 6:3, 6:1, 6:0 i tako stigao u drugu rundu, a komentator Jurosporta ga je hvalio biranim rečima.

- Njegova igra je jedna stvar, to udaranje loptice, stalnost na servisu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali mene je iznenadio njegov stav, bio je toliko 'napumpan'. Bilo je mnogo tog dizanja pesnice, uzvikivanja, za meč prvog kola i za nekog ko je osvojio 20 slemova, pitam se je li to odgovor na sve ono što mu se dešavalo u Australiji, gde nije dobio priliku da brani titulu? Ovo je njegova prilika da dođe do trofeja broj 21 i toliko je motivisan - rekao je Henman.

Đoković je iugledao sjajno protiv Nišioke još od početka meča.

- Videli ste od prvog poena koliko je bio motivisan, koliko je bio vatren, spreman da uradi posao i to je i učinio. Ide u pravom smeru. Možda je malo potcenjen, ali ta pobeda u Rimu i dolazak ovde sa njom, to je prava najava. Neki vrhunski igrači su imali dobar start i Novak je svestan toga, ali videli ste sve aspekte njegove igre, kretnju, dodir, bilo je to zaista jedno kompletno izdanje. Počistio je Nišioku - zaključio je Britanac.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.