LEGENDARNI TENISER TVRDI: Đoković ili Nadal, jedan PRESKAČE učešće na Flešingu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2020, 12:36

LEGENDARNI TENISER TVRDI: Đoković ili Nadal, jedan PRESKAČE učešće na Flešingu!

Samouveren.

Proslavljeni američki teniser Džon Mekinro izneo je svoje viđenje, pred početak dva Gren slema, koja će se održati u veoma kratkom razmaku. Naime, posle Rolan Garosa planirano je i održavanje US opena, pošto su zbog pandemije koronavirusa pomereni njihovi termini.

- Ja verujem da će vrhunski igrači igrati na oba velika turnira, US Openu i Ronal Garosu. Oni već dugo čekaju priliku da igraju i verujem da će izaći na teren da se takmiče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako međusobno tako i sa mlađim igračima koji im prete. Imamo dva ogromna turnira koji su igračima veoma važni i naravno, nadamo se da će Novak ozdraviti i odabrati da igra na US Openu. Ja verujem da hoće, dok za Nadala baš i nisam siguran - rekao je Džon Mekinro.

Amerikanac je objasnio i takve stavove.

- Rafa je najbolji na šljaci i moraš da budeš svestan da ga je tamo jako teško pobediti, on tamo ne gubi svaki dan. Biće zanimljivo videti kakvu će odluku doneti evropski teniseri povodom dolaska u Njujork, svašta može da se desi tokom narednih nekoliko meseci. Mislim da je moguće igrati US Open i Rolan Garos iako zvuči da su mere isuviše stroge. Očekujem da teniseri dođu, ali ne bih bio iznenađen ukoliko odluče da ne igraju - istakao je Mekinro.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.