LASLO KAO NOVAK: Srpski teniser pokorio Rio! Povređeni Đere slomio kanadskog tinejdžera i osvojio prvu titulu u karijeri (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Feb.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LASLO KAO NOVAK: Srpski teniser pokorio Rio! Povređeni Đere slomio kanadskog tinejdžera i osvojio prvu titulu u karijeri (VIDEO)

Srpski teniser Laslo Đere osvojio je prvu ATP titulu u karijeri, jer je u finalu turnira u Rio de Žaneiru pobedio Kanađanina Feliksa Ože-Aljasima 6:3, 7:5.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Laslo Đere osvojio prvu ATP titulu u karijeri

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2019

Srpski teniser Laslo Đere osvojio je prvu ATP titulu u karijeri, pošto je večeras u finalu turnira u Rio de Žaneiru, iz serije 500, savladao Kanađanina Feliksa Ože-Aljasima sa 6:3, 7:5...Đere je u finišu drugog seta iskoristio petu meč loptu i zaokružio fantastičnu nedelju u Brazilu...On će...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.