Krajinović u četvrtfinalu Bazela

Izvor: RTS, 25.Okt.2019, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović u četvrtfinalu Bazela

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u četvrtfinale turnira u Bazelu, pošto je savladao Italijana Fabija Fonjinija sa 6:2, 6:4. Filipov rival u meču polufinala biće Stefanos Cicipas.
Srpski teniser Filip Krajinović ubedljivo je nadigrao 12. igrača sveta Fabija Fonjinija sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 6:2, 6:4 za svega 73 minuta igre.

Krajinović će se u njegovom ovogodišnjem šestom ATP četvrtfinalu sresti sa Grkom Stefanosom Cicipasom, koji je nadigrao Litvanca Rikardasa Berankisa sa 6:7 (4:7), 6:2, 6:4.
Cicipas i Krajinović su samo jednom do sada odmeravali snage na terenu i to ove godine u šesnaestini finala Rolan Garosa kada je pobedu odneo Grk rezultatom 3:1. 
Turnir u Bazelu igra se za ukupni nagradni fond od 2.082.655 evra.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Krajinovića koštale sitnice, Federer za finale sa Cicipasom

Izvor: B92, 25.Okt.2019

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u polufinale Bazela pošto je od njega bio bolji Stefanos Cicipas...Grk je savladao Srbina posle skoro dva časa tenisa, posle preokreta – 3:6, 6:4, 6:4...Krajinović je odigrao odličan meč, ali je sa druge strane mreže imao izuzetno motivisanog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.