Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2021, 18:33

Krajinović u Dohi kreće od Gofana, Lajoviću prvi protivnik Fučovič

Duel srpskih tenisera nije moguć pre finala

Srpske tenisere žreb u Dohi nije mazio. Filip Krajinović će na startu turnira igrati protiv šestog nosioca Davida Gofana, dok će protivnik Dušanu Lajoviću biti Marton Fučovič.

Turnir u Dohi proteći će u znaku Rodžera Federera, koji se podle dužeg odsustva vraća na teren. Švajcarac je napravio pauzu veću od godinu dana, a prvi meč će odigrati protiv boljeg iz sudara >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << između Žeremija Šardija i Dena Evansa. Rodžer Federer se nalazi u delu kostura u koji je smešten i Filip Krajinović, a njihov susret nije moguć pre polufinala.

18.05: (1.25) Dijego Švarcman - Miomir Kecmanović (3.55)

Filip Krajinović bi na putu do polufinala mogao da naleti na Denisa Šapovalova, Frica Tejlora, Lorenca Sonega, a srpski okršaj ne bi bio moguć pre finala. Dušan Lajović nalazi se na suprotnoj strani kostura u kojoj je prvi nosilac Dominik Tim. Austrijanac je poput Federera slobodan u prvoj rundi, a već u narednom kolu bi mogao da ga sa kontra strane mreže sačeka Aslan Karacev, najprijatnije iznenađenje Australijan opena.

Dušan Lajović bi ukoliko prođe mađarskog tenisera Martona Fučoviča igrao protiv Stena Vavrinke, a na turniru serije 250 učešće će uzeti i Andrej Rubljov, Roberto Bautista Agut, Rišar Gaske, Rajli Opelka...

ATP turnir u Dohi igra se od 8. do 13. marta, a titulu brani ruski teniser Andrej Rubljov.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.