Krajinović osvojio turnir u Nemačkoj i napredovao na ATP listi

Izvor: B92, 19.Maj.2019, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović osvojio turnir u Nemačkoj i napredovao na ATP listi

Srpski teniser Filip Krajinović osvojio je turnir iz kategorije Čelendžera u nemačkom Hajlbronu pobedom nad Belgijancem Arturom De Grefom.

Krajinović je De Grefa savladao u dva odigrana seta za jedan čas i tri minuta borbe – 6:3, 6:1.

Filip je u svim segmentima igre dominirao protiv 225. tenisera planete i zasluženo došao do nove titule na Čelendžer nivou, desete u karijeri (bez ATP titule, dve na Fjučrsima).

De Gref je prvi napravio brejk >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i poveo sa 3:1, ali je od tog trenutka u prvom setu, pa sve do kraja meča, osvojio samo jedan gem od ukupno 12 i zasluženo doživeo poraz.

Srpski teniser je osvajanjem Hajlbrona napredovao na ATP rang listi, pa će od ponedeljka biti 60. teniser planete.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović osvojio turnir u Njemačkoj, skok na ATP listi

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2019

Srpski teniser Filip Krajinović osvojio je turnir iz kategorije Čelendžera u njemačkom Hajlbronu pobjedom nad Belgijancem Arturom De Grefom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Troicki i Krstin uspešni na startu kvalifikacija za Rolan Garos

Izvor: RTS, 20.Maj.2019, 12:20

Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao u kvalifikacijama za Rolan Garos i plasirao se u drugo kolo. Troicki je u prvoj rundi kvalifikacija eliminisao Kevina Kravica iz Nemačke, rezultatom 6:4, 6:3. Peđa Krstin sa 2:0 savladao Italijana Đustina 6:4, 6:2. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.