Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2018, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirjos u tri seta eliminisao Troickog

Srpski teniser Viktor Troicki završio je nastup u singlu na Australijan openu, pošto je danas u 2. kolu izgubio od domaćeg igrača Nika Kirjosa 7:5, 6:4, 7:6 (7:2).

Troicki je zbog odličnih servisa Kirjosa imao samo dvije brejk lopte, jednu je iskoristio u 10. gemu trećeg seta i ušao u taj-brejk, ali nije mogao da unese neizvjesnost i Australijanac je sav posao završio za dva sata i 14 minuta.

U borbi za osminu finala 17. teniser svijeta igraće >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << protiv Francuza Žo-Vilfreda Conge, koji je bio bolji od Kanađanina Denisa Šapovalova 3:6, 6:3, 1:6, 7:6 (7:4), 7:5.

Troicki ostaje u Melburnu jer ga sutra čeka nastup u dublu, zajedno sa Rumunom Marijušom Kopilom protiv indijsko-američke kombinacije Divij Šaran/Rajev Ram.

Australijan open igra se za nagradni fond od 43,2 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AO: Kirjos eliminisao Troickog

Izvor: Radio 021, 17.Jan.2018

Viktor Troicki je završio učešće na ovogodišnjem Australijen openu pošto je u 2. kolu poražen od domaćeg tenisera Nika Kirjosa sa 3:0, po setovima 7:5, 6:4, 7:6 (7:2)...Troicki je u prvom setu bio ravnopravan protivnik sve do same završnice kada je dozvolio da mu Kirjos uzme servis što ga je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.