Kirjos ide dalje, Viktor pogodio sudiju u glavu

Izvor: Mondo, 17.Jan.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirjos ide dalje, Viktor pogodio sudiju u glavu

Nik Kirjos plasirao se u 3. kolo pobedom nad našim teniserom, koji se razigrao tek u finišu trećeg, poslednjeg seta.

Dva sata i 14 minuta.

Toliko je trajao otpor Viktora Troickog snažnim servisima (17) Nika Kirjosa, a trajao bi duže da je se naš teniser ranije trgao i razigrao.

Prvi brejk na meču srpski as napravio je tek kada je temperamentni Australijanac grčkog porekla servirao za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << meč, što nije bilo dovoljno za pokušaj preokreta - 7:5, 6:4, 7:6 (7:2).

U taj-brejku trećeg seta bilo je 1:1 kada je Troicki napao, a Kirjos pogodio liniju iz potpune defanzive, što je očigledno bio poen koji je jednog podigao, a drugog "ubio". U nastavku taj-brejka, pri rezultatu 4:1 za Kirjosa, Troicki je pokušao da vrati jedan dubok volej rivala, ali je nekontrolisanim bekhendom poslao lopticu pravo glavnom sudiji u - glavu!

Šarmantni Džejms Kjetavong prvo se malo počešao po glavi, a potom nasmejao primajući izvinjenje od našeg tenisera.

Umpire takes one for the team #AusOpenpic.twitter.com/leo5UVtq14

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 17, 2018

Inače, Kjetavong je tokom meča 2. kola Australijan opena imao dosta posla, naročito zbog Kirjosovog temperamenta, a na njegovo insistiranje morao je da zatraži od redara da izvedu jednog nepristojnog navijača koji se u više navrata nedolično ponašao.

Taj momak imidžom neodoljivo je podsećao upravo na Kirjosa.

Twitter Embed Code

NOTHING FAZES NICK!

@NickKyrgios shakes off an unruly courtside distraction to race to a 2-0 lead in the second set. #AusOpen

LIVE on the screens of Seven and the #7Tennis app: https://t.co/rHeId6I4CQpic.twitter.com/N9T152DHyQ

— #7TENNIS (@7tennis) January 17, 2018

NOTHING FAZES NICK! @NickKyrgios shakes off an unruly courtside distraction to race to a 2-0 lead in the second set. #AusOpenLIVE on the screens of Seven and the #7Tennis app: https://t.co/rHeId6I4CQ pic.twitter.com/N9T152DHyQ— #7TENNIS (@7tennis) January 17, 2018

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.