Kirjos: O Bože... Da li me ozbiljno to pitaš? VIDEO

Izvor: B92, 21.Jan.2020, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirjos: O Bože... Da li me ozbiljno to pitaš? VIDEO

Australijski teniser Nik Kirjos nije želeo da odgovori na pitanje novinara koje se odnosilo na bacanja banane u publiku posle meča.

Kirjos se plasirao u drugo kolo Australija opena pobedom nad Lorencom Sonegom, a pre nego što je dao intervju Džonu Mekinrou, pobrinuo se da "očisti" svoju klupu.

Australijanac je u publiku bacio svoje peškire, a bacio je i pola banane koju nije pojeo. Jedan od navijača je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uhvatio ovo voće i pohvalio se "suvenirom".

Novinara je zanimalo da li je to bananu bacio kako sakupljači loptica ne bi to morali da urade.

"Brate, ma daj... Moraš biti bolji od ovoga. O Bože... Da li me ozbiljno ovo pitaš?", pitao je Nik, na šta je novinar odgovorio, "Da".

"O Bože... Dajte sledeće pitanje. Ne mogu da verujem", odgovorio mu je Australijanac hvatavši se za glavu.

Konferencija je posle toga nastavljena, a novinar je bio uskraćen za odgovor.

Kirjos će u narednom kolu igra protiv Žila Simona.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Opet taj Kirjos, ovo samo njemu može da padne na pamet...

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2020, 01:08

Australijan open tek počeo, a Kirjos počeo sa svojim ''biserima''...Pred svojim navijačima, Nik Kirjos se plasirao u drugo kolo Melburna, pobedom nad Lorencom Sonegom, ali ono što je uradio posle meča privuklo je pažnju javnosti...Dok je pozdravljao publiku i bacao joj peškire i ostale sitne ''rekvizite'',...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.