Šapovalov nadigrao Kecmanovića

Izvor: RTS, 01.Okt.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapovalov nadigrao Kecmanovića

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je od Denisa Šapovalova sa 2:0 po setovima 6:4, 6:4 u prvom kolu turnira u Tokiju. U narednom koli Šapovalov će igrati sa pobednikom duela Karenjo Buste i Davida Gofana.
 Iako je dobrom igrom pružio snašan otpor Miomir Kecmanović nije uspeo da se savlada iskusnog Kanađanina sa kojim ima vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << negativan skor u međusobnim duelima.

Šapovalov je uspevao da na samim počecima oba seta izbori brejk šanse koje je pretvarao u vođstvo, a potom bi ga sigurnom igrom održavao do kraja setova za pobedu od 2:0.
U drugom kolu koli turnira u Tokiju Denis Šapovalov će igrati sa pobednikom duela Karenjo Buste i Davida Gofana.
Pre ovog meča svoje prve duele na ovom turniru odigrala su dvojica naših tenisera, Filip Krajinović i Novak Đoković.
Đoković je sa 2:0 nadigrao Australijanca Alekseja Popirina, a Filip Krajinović je poražen od Radu Albota iz Moldavije.
Tok meča:
11.40 - Šapovalov dobija meč sa 6:4 u drugom setu.
11.33 - Kecmanović uspeva da sačuva svoj servis gem i na 5:4 Šapovalov servira za dobijanje meča i plasman u drugo kolo turnira u Tokiju.
11.30 - Pri rezultatu 5:3 za Šapovalova naš teniser servira za ostanak u meču.
11.14 - Brejk za Šapovalova i u drugom setu. Kanađanin uspeva da osvoji drugi servis gem našeg tenisera i načini brejk za 3:1 u drugom setu. 
11.07 - Kecmanović sigurno ulazi u nastavak meča i osvaja svoj servis gem za 1:0 u drugom setu.
11.00 - Šapovalov osvaja prvi ser sa 6:2. Uprkos velikoj upornosti naš teniser ne uspeva da načini rezultatski preokret, a Kanađanin uspešno privodi kraju prvi deo meča za 6:4 i vođstvo od 1:0 u prvom setu. Na startu drugog seta ponovo je Kecmanović prvi na servisu. 
10.43 - U nastavku meča Kecmanović uspeva da održi ravnopravan odnos, ali Šapovalov i dalje vodi sa 3:2 i servira u nastavku meča.
10.30 - Šapovalov uspeva da potvrdi prednos uprkos tome što je naš teniser u nekoliko navrata osvajao brejk šanse, ali ih nije uspeo pretvoriti u uzjednačenje i Šapovalov vodi sa 2:0.
10.18 -  Brejk za Šapovalova. Već na samom startu meča Šapovalov preuzima inicijativu, i na prvom servis gemu Kecmanovića dolazi do dve brejk šanse i uspeva prvu da pretvori u prednost od 1:0.
10.12 - Igrači su izašli na zagrevanje i meč će početi za nekoliko minuta. Prvi na servisu je Kecmanović.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ništa od iznenađenja, kraj za Kecmanovića u Tokiju (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019

Samo Novak prošao od naših....Trojica naših tenisera nastupila su danas na turniru u Tokiju, a samo je Novak Đoković uspeo da prođe u drugo kolo...Podsetimo, Novak je bio bolji od Popirina u dva seta, a Filip Krajinović je poražen od Radua Albota, opširnije o njihovim mečevima čitajte OVDE...Nedugo...

Nastavak na Sportske.net...

Šapovalov eliminisao Kecmanovića

Izvor: B92, 01.Okt.2019

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u osminu finala turnira u Tokiju...On je izgubio od 32. tenisera sveta Kanađanina Denisa Šapovalova posle dva seta, 6:4, 6:4...Kecmanović, 51. teniser sveta, izgubio je posle sat i po vremena. Šapovalov mu je dva puta oduzeo servis, a on...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.