Srbija open: Kecmanović u drugom kolu, Đere završio nastup

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021, 18:44

Srbija open: Kecmanović u drugom kolu, Đere završio nastup

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolu ATP turnira u Beogradu, pošto je danas pobedio Argentinca Fakunda Banjisa 7:6 (7-5), 7:6 (7-4) posle dva sat i pet minuta igre.

Kecmanoviću je prvi set pripao nakon velike borbe i taj-breka, nakon čega je usledilo prekid zbog kiše koja je padala u Beogradu.

Posle pauze Kecmanović je odlično krenuo u drugom setu, imao je prednost 5:2 i meč loptu, koju nije iskoristio.

Na novu priliku da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << reši meč čekao je 25 minuta, kada je u taj-brejku uspeo da iskoristi treću meč i da se plasira u narednu rundu, gde će igrati sa Francuzom Arturom Rinderknešom.

Srpski teniser Laslo Đere završio je nastup na Srbija openu, pošto je večeras u prvom kolu izgubio od Italijana Đanluke Mađera 6:4, 6:2.

Italijan je narednu rundu takmičenja izborio posle nešto više od sat i po vremena igre.

Sledeći protivnik biće mu bolji iz duela Fransisko Serundolo - Aleksej Popirin.

Turnir Srbija open igra se za nagradni fond od 650.000 evra

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović posle velike borbe savladao Bagnisa

Izvor: RTS, 20.Apr.2021

Miomir Kecmanović uspeo je da savlada Fakunda Bagnisa iz Argentine. Rezultat, posle skoro četiri sata borbe (malo više od dva sata tenisa, ostalo je uzela kiša), bio je 7:6, 7:6. . U prvom setu teniseri su čuvali svoj servis, pa je praktično sve vreme delovalo kao da...

Nastavak na RTS...

Kecmanović u drugom kolu Srbija opena

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2021

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se danas u drugo kolo ATP turnira u Beogradu, pošto je pobedio Argentinca Fakunda Banjisa sa 7:6, 7:6.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Djere poražen u prvom kolu turnira u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2021

Srpski teniser Laslo Djere nije uspeo da se plasira u drugo kolo ATP turnira u Beogradu pošto je večeras izgubio od italijanskog igrača Djanluke Magera sa 4:6, 3:6.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kecmanović nadigrao Riderkneša za četvrtfinale

Izvor: RTS, 21.Apr.2021, 13:55

Srpski teniser Miomir Kecmanović nadigrao je Francuza Artura Rinderkneša sa 2:1( 6:3, 3:6, 6:3) i plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Srbije u tenisu. U borbi za plasman u polufinale Kecmanović će igrati sa pobednikom duela između Novaka Đokovića i Sunvu Kvona. ...

Nastavak na RTS...

Kecmanović u četvrtfinalu turnira u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2021

BEOGRAD - Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Beogradu, pošto je danas u drugom kolu pobjedio Francuza Artura Rinderkneša u tri seta, 6:3, 3:6 i 6:3.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.