Borbeni Kecmanović preokretom eliminisao Zvereva

Izvor: RTS, 14.Avg.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borbeni Kecmanović preokretom eliminisao Zvereva

Srpski teniser Miomir Kecmanović savladao je u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju Aleksandera Zvereva sa 2:1 u setovima (6:7, 6:2, 6:4). Rival u osmini finala biće mu Roberto Batusta-Agut koji je savladao Frensisa Tijafoa.
Srpski teniser iznenadio je šestog najboljeg tenisera sveta u drugom kolu Sinsinatija i to nakon velike borbe i preokreta. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Meč je trajao dva sata i 20 minuta.

Prvi set pripao je Nemcu i to nakon taj-brejka. Viđena su četiri brejka, a rezultatom 7:4 u dodatnom delu igre Zverev je poveo i očekivalo se da u nastavku igra rasterećenije.
Ipak to nije bio slučaj, jer je Kecmanović izgubljeni set iskoristio kao dodatnu motivaciju.
Ubedljivo, sa dva brejka i rezultatom 6:2, Kecmanović izjednačuje na 1:1 u setovima. 
Najveća borba viđena je u trećem, odlučujućem setu.
Nakon razmene osvojenih servis gemova, prvi do brejka stiže srpski teniser, ali odmah u narednom Zverev uzvraća. Ponovio je brejk Kecmanović, poveo sa 4:3 i stekao prednost, koju je do kraja meča uspešno odbranio. 
Kecmanović se plasirao u osminu finala turnira u Sinsinatiju, a naredni rival biće mu Roberto Batusta-Agut koji je savladao Frensisa Tijafoa sa 2:1 (6:3,3:6,6:1).

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kecmanović nakon velike borbe i preokreta do trećeg kola Sinsinatija

Izvor: Radio 021, 15.Avg.2019, 05:38

Miomir Kecmanović savladao je u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju Aleksandera Zvereva sa 2:1 u setovima (6:7, 6:2, 6:4)...Srpski teniser iznenadio je šestog najboljeg tenisera sveta u drugom kolu Sinsinatija i to nakon velike borbe i preokreta. Meč je trajao dva sata i 20 minuta...Rival u osmini...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.