Izvor: RTS, 13.Apr.2021, 12:45

Kecmanović nemoćan protiv Fonjinija u Monte Karlu

Srpski teniser Miomir Kecmanović završio je učešće na mastersu u Monte Karlu, porazom već u prvoj rundi. Kecmanović je poražen od 15. nosioca Fabija Fonjinija, rezultatom 6:2, 7:5.
Kecmanović je pretrpeo potpuno zaslužen poraz, čemu svedoči činjenica da je prvi direktan poen osvojio posle 44 minuta igre.

Duel na centralnom terenu Renije treći počeo je odlično za Miomira, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je napravio brejk već u prvom gemu, pošto je iskoristio drugu priliku. Činilo se da bi mogao da time uzrdma rivala i natera ga da upadne u karakteristične loše periode igre, ali se desilo potpuno suprotno.
Srpski igrač je katastrofalno servirao i dozvoljavao Italijanu da kontroliše poene, što je ovaj i te kako koristio.
Napravio je veliku seriju od pet gemova, u tim trenucima imao 10 vinera naspram nule na kontu Kemcanovića, koji je posle 34 minuta gubio u setovima.
Drugi deo igre bio je mnogo drugačiji, vremenom je krenuo da opada nivo igre kod momka iz Sanrema, dok je Kecmanović polako hvatao ritam. Nastavilo se sa festivalom brejkova i u jednom trenutku je Srbin bio taj koji je bio u prednosti.
Nije mogao da izbori odlučujući set i Fonjini je završio posao za nešto manje od sat i po vremena.
On će se u sledećoj rundi sastati sa Džordanom Tompsonom, koji je u ponedeljak eliminisao Benou Pera.
Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2.082.960 evra, a titulu iz 2019. brani upravo Fonjini.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović eliminisan u prvom kolu Monte Karla

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Apr.2021

Srpski teniser Miomir Kecmanović završio je danas učešće na turniru u Monte Karlu porazom u prvom kolu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.