Izvor: RTS, 21.Apr.2021, 13:55

Kecmanović nadigrao Riderkneša za četvrtfinale

Srpski teniser Miomir Kecmanović nadigrao je Francuza Artura Rinderkneša sa 2:1( 6:3, 3:6, 6:3) i plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Srbije u tenisu. U borbi za plasman u polufinale Kecmanović će igrati sa pobednikom duela između Novaka Đokovića i Sunvu Kvona.
Miomir Kecmanović je do pobede nad Francuzom došao posle sat i 43 minuta igre pune obrta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Kecmanović je dobro ušao u meč i već na prvom servis gemu protivnika osvojio brejk za prednost, potom je usledila naizmenična serija brejkova na obe strane, ali je naš teniser na kraju dobio prvi set sa 6:3.
U drugom setu Francuz uspeva da načini preokret i sa dva brejka brzo je stigao do 5:0. Kecmanović je vratio jedan brejk ali je to bilo sve, pa je meč ušao u treći, odlučujući set.

Naš teniser ponovo pojačava koncentraciju i već na startu osvaja brejk za vođstvo koje potom uspeva da održi do kraja, a time stiže do pobede vredne plasmana u četvrtfinale.
U borbi za plasman u polufinale Kecmanović će se sresti sa pobednikom meča između Novaka Đokovića i Sunvu Kvona iz Južne Koreje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.