Kecmanović deklasiran u Sinsinatiju, za sat vremena osvojio samo tri gema

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecmanović deklasiran u Sinsinatiju, za sat vremena osvojio samo tri gema

Neslavan kraj mastersa za našeg mladog asa. Srpski teniser Miomir Kecmanović završio je učešće na turniru u Sinsinatiju, pošto je u osmini finala izgubio od Španca Roberta Bautiste-Aguta u dva seta, 1:6 i 2:6.
Kvota u MaxBetu na pobedu Bajerna protiv Herte je 1.18.
U njihovom prvom duelu, Španac je do pobede došao posle tačno 60 minuta igre. Bautista-Agut će u narednom kolu igrati protiv Francuza >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Rišara Gaskea.
Kecmanović je protiv 11. tenisera na ATP rang-listi prikazao lošiju igri nego protiv Nemca Aleksandra Zvereva kog je pobedio dan ranije.
Španac je već od početka prikazao da je bolji rival na terenu, lako poveo sa 5:0, da bi potom taj period igre rešio u svoju korist rezultatom 6:1.
U drugom setu viđeno je slična situacija, pa je Španac izborio meč u kom će pokušati da se domogne polufinala masters turnira u Sinsinatiju.

The post Kecmanović deklasiran u Sinsinatiju, za sat vremena osvojio samo tri gema appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović nije mogao do novog podviga u Sinsinatiju

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2019

Mladi Srbin večeras eliminisan u osmini finala Sinsinatija...Srpski teniser Miomir Kecmanović završio je učešće na masters turnir u Sinsinatiju, pošto je danas u osmini finala izgubio od Španca Roberta Bautiste-Aguta u dva seta, 1:6 i 2:6...U njihovom prvom duelu, Španac je do pobede došao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.