Kecmanović bolji od Kolšrajbera na početku Štutgarta

Izvor: Beta, 10.Jun.2019, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecmanović bolji od Kolšrajbera na početku Štutgarta

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo turnira u Štutgartu, pošto je danas na startu turnira pobedio Nemca Filipa Kolšrajbera sa 4:6, 7:5, 6:3.Meč Kecmanovića i Kolšrajbera, 83. i 51. tenisera sveta, trajao je sat i 58 minuta.Naredni protivnik srpskog tenisera biće pobednik meča u kojem se sastaju Kanadjanin Denis Šapovalov i domaći teniser Jan Lenard Štruf.Kecmanović do sada nije igrao ni protiv Šapovalova, ni protiv Štrufa.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TURNIR U ŠTUTGARTU: Kecmanović bolji od Kolšrajbera

Izvor: Kurir, 10.Jun.2019

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo turnira u Štutgartu, pošto je danas na startu turnira pobedio Nemca Filipa Kolšrajbera sa 4:6, 7:5, 6:3.

Nastavak na Kurir...

Štutgart - Preokret Kecmanovića protiv nemačkog veterana

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2019

Posle zapaženog nastupa na Rolan Garosu, mladi Srbin uspešno startovao na turniru u Štutgartu...Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo turnira u Štutgartu, pošto je danas na startu turnira pobedio 35-godišnjeg Nemca Filipa Kolšrajbera sa 4:6, 7:5, 6:3...Meč Kecmanovića i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.