Karlović prokockao šansu, Andersonu titula u Puneu

Izvor: B92, 05.Jan.2019, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karlović "prokockao" šansu, Andersonu titula u Puneu

Južnoafrički teniser Kevin Anderson osvojio je turnir u indijskom Puneu pobedom nad Ivom Karlovićem sa 2-1 u setovima.

Anderson je pobedio u veoma neizvesnom meču posle dva časa i 47 minuta sa 7:6(4), 6:7(2), 7:6(5).

U prvom setu Anderson nije iskoristio dve set lopte na 5:4, ali je bio dosta bolji u taj-brejku i zasluženo poveo sa 1-0.

U drugom setu Južnoafrikanac je nastavio sa lošom realizacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brejk šansi. Nije iskoristio ukupno četiri (tri vezane) i otišlo se u novi taj-brejk, gde je ovoga puta bolji bio Karlović.

Hrvatski teniser je poboljšao servis u trećem setu, ali ipak dopustio rivalu nove brejk prilike. U 12. gemu tog dela meča Anderson je imao dve, ujedno i meč lopte, ali ih opet nije iskoristio.

U trećem taj-brejku Karlović je ponovo iskoristio pad Andersona i poveo sa 5:2, ali se tada desilo malo očekivano i Kevin je vezao pet poena u nizu, dva na riternu, te osvojio titulu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.