KRAJINOVIĆ U TREĆEM KOLU MELBURNA: Filip zakazao srpsko-hrvatski derbi

Izvor: Večernje novosti, 17.Jan.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJINOVIĆ U TREĆEM KOLU MELBURNA: Filip zakazao srpsko-hrvatski derbi

Srpski teniser Filip Krajinović pobedio je Rusa Jevgenija Donskoja 6:4, 7:6 (10:8), 7:6 (7:2) i plasirao se u treće kolo Australijan opena Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u drugom pobedio Evgenija Donskoja u tri seta, 6:4, 7:6 (8), 7:6 (2).Krajinović je do četvrte pobede u isto toliko međusobnih duela s Donskojem došao posle dva sata i 50 minuta.Srpski teniser će u trećem kolu igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << protiv Hrvata Borne Ćorića.Krajinović je posle teškog meča u prvom kolu Australijan opena, kada je načinio preokret u pet setova, odigrao znatno lakši duel u kom je imao kontrolu od početka.On je prvi set dobio zahvaljujući brejku u trećem gemu, da bi u naredna dva do pobede došao posle taj-brejkova.Iako je srpski teniser u drugom i trećem setu imao prednost brejkova, Donskoj je oba puta uspeo da se vrati, ali ne i da dođe do seta.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zakazan srpsko-hrvatski duel

Izvor: Mondo, 17.Jan.2019

Filip Krajinović je rano jutros zabeležio novu, perfektnu, pobedu na Australijan openu protiv Rusa Jevgenija Donskoja (3:0). U trećem kolu ga čeka duel protiv talentovanog hrvatskog tenisera Borne Ćorića.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.