KOLIKO ĆE DUGO JOŠ IGRATI RAFA? Njegov stric Toni zna odgovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 23:06

KOLIKO ĆE DUGO JOŠ IGRATI RAFA? Njegov stric Toni zna odgovor

Španac u junu puni 34 godine.

Španski teniser Rafael Nadal napuniće  junu 34 godine, ai njegov stric Toni tvrdi da Bik sa Majroke može još nekoiko godina bez roblema da igra na vrhunskom nivou.

Nadal je u profesionalce otipao 2001. sa 15 godina, a do sada je osvojio 85 titula od čega 19 na Grend slem turnirima i proveo je na prvom mestu ATP liste 209 nedelja.

 - Rafa može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na visokom nivou da igra još tri ili četri godine. Ako ga povrede zaobiđu, siguran sam da će pronaći motivaciju koju je imao svih ovih godina. Znam svog bratanca i znam da se neće takmičiti samo da bi bio tu. On ima pobednički mentalitet. Isto je sa Federerom. On nastavlja da igra jer zna da može da osvoji važne titule - rekao je Toni Nadal.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.