KAKVO IZNENAĐENJE U MADRIDU: Kraj za drugi reket sveta! Već u drugom kolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 16:02

KAKVO IZNENAĐENJE U MADRIDU: Kraj za drugi reket sveta! Već u drugom kolu

Bolja Čehinja.

Druga teniserka sveta Naomi Osaka poražena je u drugom kolu Masters turnira u Madridu.

Bolja od nje bila je Karolina Muhova iz Češke koja je slavila trijumf posle skoro dva sata i tri seta borbe – 6:4, 3:6, 6:1.

Osaka nije bila na svom nivou, posebno u trećem setu u kom je "počišćena" sa madridske šljake.

Monako se bori za titulu, u seriji od pet pobeda, Lionu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pobeda potrebna za Ligu šampiona. Devet od njihovih 11 poslednjih duela donelo je makar tri gola, pa je tip 3+ vredan kvote 1,60 možda i mudriji izbor nego kec za 2,30. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Monako – Olimpik Lion.

Čehinja, koja je trenutno 20. igračica sveta, iskoristila je sve svoje prilike i tako izbacila prvog nosioca iz daljeg turnira.

Muhova je, interesantno, ove godine pobedila obe prve teniserke na WTA listi, pošto je na Australijan openu bila bolja i od Ešli Barti.

U borbi za četvrtfinale igraće protiv pobednice meča Sakari – Kontavejt.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda teniserka Eženi Bušar
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.