JELENA ĐOKOVIĆ SKINUTA SA TRONA: Supruga ovog tenisera svojom lepotom privlači sve više pažnje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA ĐOKOVIĆ SKINUTA SA TRONA: Supruga ovog tenisera svojom lepotom privlači sve više pažnje! (FOTO)

Lepa i sa stilom.

Ko je zapravo Kim Marej?

U pitanju je supruga tenisera Endija Mareja. Ovaj par venčao se 2015. godine, nakon 10 godina zabavljanja. Ponosni su roditelji dveju ćerkica, koje pomno čuvaju od očiju javnost.

Објава коју дели Kim Sears Murray Style (@kim_murray_style) дана 11. Јул 2016. у 7:08 PDT

Da imaju mnogo više zajedničkog od međusobne ljubavi, pokazuje činjenica da je i Kim dete tenisa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Naime, njen otac je teniser/trener Najdžel Sirs. Da li je to razlog što je Kim uvek verni navijač svog supruga ili je u pitanju bezuslovna ljubav, ne znamo.

Ova tridesetogodišnja lepotica studirala je muziku, dramu i umetnost na Saseks Univerzitetu. Pažnju medija privukla je svojim pojavljivanjem u loži svog tadašnjeg dečka Endija Mareja.

Објава коју дели Kim Sears Murray Style (@kim_murray_style) дана 14. Феб 2016. у 5:50 PST

Svojim modnim odabirima, vatrenom podrškom i privlačnim osmehom svakako je osvojila srca svih fanova svog supruga, ali i šire.

Објава коју дели Kim Sears Murray Style (@kim_murray_style) дана 16. Јул 2016. у 11:56 PDT

Cvetnim dezenima, jednobojnim haljinama i poslovnim stilom oduševila je mnoge modne kritičare i sebe postavila na listu najprivlačnijih supruga tenisera.

Uvek nasmejana i pivlačna, Kim Marej svakako je lepša polovina Endija Mareja.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.