JEDAN TENISER JE POTPUNO ZBUNJEN: Zašto su Novaku morali da uzmu sav novac (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2020, 22:24

JEDAN TENISER JE POTPUNO ZBUNJEN: Zašto su Novaku morali da uzmu sav novac (FOTO)

Amerikanac se ne slaže sa finansijskom kaznom.

Polemike posle diskvalifikacije Novaka Đokoivća u osmini finala US Opena pošto je nehotice pogodio linjskog sudiju lopticom u glavu se ne stišavaju, a veliki je broj i ''za'' i ''protiv'' odluke glalvnog sudije tog meča. Osim diskvalifikacije, Novak je kažnjen oduzimanjem 250.000 dolara koje je zaradio na US Openu do osmine finala, a mora i da plati dodatnih 10.000 dolara zbog nesportskog ponašanja.

Američki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniser Rajan Harison mišljenja je da je Đokoviću neopravdano oduzeto ukupno260.000 dolara jer, kako je napisao Amerikanac na tviteru, takva kazna nema nikakvog smisla.

The whole situation with Novak is terribly unfortunate and feel horrible for all parties involved.

But am I the only one that thinks 260k fine is a bit steep? That’s what entire teams get fined for tampering incidents and illegal PED use.

This was accidental...

— Ryan Harrison (@ryanharrison92) September 7, 2020

 - Sve ovo je izuzetno nesrećna situacija za Novaka i zaista saosećam. Ali, jesam li ja jedini koji misli da je kazna od 260.000 dolara previše? Klubovi plaćaju toliko za nameštanje utakmica ili doping. Ovo sa Novakom je bio nesrećan slučaj - napisao je Amerikanac na Tviteru.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.