Iznenađenje, Krunićeva nakon preokreta savladala Kontu

Izvor: RTS, 28.Avg.2017, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje, Krunićeva nakon preokreta savladala Kontu

Aleksandra Krunić pobrinula se za iznenađenje, savladala je sedmog nosioca Britanku Džoanu Kontu sa 2:1 po setovima 4:6, 6:3, 6:4 i plasirala se u drugo kolo Ju-Es opena. Protivnica u drugom kolu biće joj bolja iz duela hrvatske teniserke Ajle Tomljanović i Šveđanke Johane Larson.
Aleksandra Krunić je posle velike borbe i preokreta uspela da savlada sedmog nosioca Džoanu Kontu. U meču koji je obilovao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << brejkovima, naša teniserka se odlično snašla i stigla do zasluženog trijumfa.

Prvi set doneo je veliku borbu. Konta je mnogo bolje ušla u meč i uz dva brejka uspela je da povede sa 4:1. Tada se budi Krunićeva, uspeva da vrati oba brejka i izjednači na 4:4. Međutim, Britanka ponovo preuzima inicijativu, oduzima servis našoj teniserki. Potom je bila sigurna na svoj servis za 6:4 u prvom setu.
Velika borba nastavljena je i u drugom setu. Obe teniserke su pokušavale da dođu do prednosti. Prvo je Britanka propustila tri brejk lopte, dve u prvom gemu i još jednu u trećem. Potom je naša teniserka u šestom gemu nije iskoristila četiri šanse. Odlučujući je bio osmi gem kada Krunićeva uspeva da oduzme servis protivnici i povede sa 5:3. Potom Aleksandra osvaja svoj servis sa nulom za konačnih 6:3 u drugom setu.
Usledio je odlučujući set. Nastavljeno je sa velikom borbom, teniserke su u trećem i četvrtom gemu razmenile po jedan brejk. Krunićeva u sedmom gemu dolazi do brejka prednosti i vodi sa 4:3, potom uspeva da osvoji svoj servis i dođe na korak od pobede.
Koncentrisala se na svoj servis i u desetom gemu osvaja tri vezane meč lopte, koristi drugu za konačnih 6:4 u trećem setu. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bravo Aleksandra! Krunićeva preokrenula protiv Konte

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2017

Trijumf naše teniserke od 2:1..Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u drugo kolo grend slema US opena tako što je savladala Džoanu Kontu u tri seta  - 2:1 (4:6, 6:3, 6:4)...Imala je problema naša teniserka da uđe u meč, ali je tokom drugog seta počela da igra mnogo bolje, vratila...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.