Iliev uživao u tenisu, ima li odgovor na Zvezdine najnovije transfer bombe? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev uživao u tenisu, ima li odgovor na Zvezdine najnovije ''transfer bombe''? (video)

Zvezda u poslednjih par dana obavila dva veoma značajna posla u prelaznom roku, za to vreme u Partizanu zatišje...

Najbolji srpski klubovi polako ulaze u sam finiš priprema za drugi deo sezone, ali uporedo s tim, Crvena zvezda je početkom ove nedelje uspela da angažuje još dvojicu novih igrača, Milana Gajića iz Bordoa i Mirka Ivanića iz BATE Borisova.

Istovremeno, iz Partizana su stigle zabrinjavajuće vesti da Danilo Pantić i Đorđe Ivanović moraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još neko vreme da se oporavljaju od upala Ahilove tetive, pa će verovatno propustiti i sve pripremne utakmice, ali i par mečeva na početku prolećnog dela sezone.

Takođe, crno-beli su prošle nedelje ostali bez jednog od svojih najboljih igrača, ofanzivnog veziste Marka Jankovića koji je otišao u SPAL, pa se postavlja pitanje da li je tim transferom za Partizan prelazni rok završen, ili sportski direktor Iliev ima još nekog ''keca u rukavu'', s obzirom da nije uspeo da angažuje Tokmaka Nguena iz norveškog Stromsgodseta.

Juče se ''šuškalo'' da je u potrazi za novim ofanzivnim vezistom čije se ime čuva u tajnosti, ali za sada ništa konkretnije nije ''procurilo''.

Iliev je jučerašnje slobodno vreme proveo uživajući u teniskim ''čarolijama'' potpredsednika kluba Vladimira Vuletića, o čemu piše i Partizanov zvanični sajt.

''Sportski direktor Ivica Iliev bio je najvatreniji navijač potpredsednika prof. dr Vladimira Vuletića, koji se na terenu pored borio protiv komentatora TV Arenesport Ivana Radulovića, a pala je i opklada: ukoliko potpredsednik Partizana uzme u dva seta bar pet gemova, novinar TV Arene sport moraće da skoči u obližnje jezerce na terenima za golf'', piše na sajtu crno-belih, a Vuletić je osvojio tih pet gemova.

Osim Vuletića i Radulovića, snage su u teniskim mečevima odmerili i Zoran Mirković i Gordan Petrić, odnosno Partizanovi štoperi Nemanja R Miletić i Bojan Ostojić, što možete da vidite u prilogu TV Partizan.

-
Pogledaj vesti o: Tenis,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da li transfer Ivanića znači i odlazak Marina ili Bena? Stigao novi odgovor iz Zvezde

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2019

Sa pojačanjima je završeno, šta sada sledi?..Transferom Mirka Ivanića iz BATE Borisova, Crvena zvezda je stavila tačku na dovođenje novih igrača ove zime...Spisak je sada zaključen, pa se na listi pojačanja srpskog šampiona ove zime nalaze: Nemanja Milunović, Erik Jirka, Miloš Vulić, Aleksa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.