Goran Đoković: Ovogodišnji “Srbija open” biće najuspešniji

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2012, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Đoković: Ovogodišnji “Srbija open” biće najuspešniji

Direktor „Srbija opena” Goran Đoković rekao je „Tanjugu“ da očekuje da predstojeći četvrti po redu ATP turnir u Beogradu bude najbolji do sada.

On je istakao da očekuje da će najbolji teniser sveta igrati i dodao da su vrata turnira uvek otvorena za Janka Tipsarevića i Viktora Troickog, koji ove godine nisu prijavili učešće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> – Srbija open je turnir koji je otvoren za sve srpske tenisere. Jankovi i Viktorovi timovi su odlučili da ove godine preskoče turnir, ali oni su uvek dobrodošli. Što se tiče Novaka, on je prijavljen i sve što mogu da kažem, je da se nadam da će igrati.
Prema njegovim rečima, pripreme za turnir uveliko traju, za razliku od prethodnih godine biće napravljeno jedno pravo tenisko selo, a u saradnji sa muzičkom televizijom „MTV” biće organizovane prigodne žurke:
Turnir je ove godine na programu nedelju dana kasnije i nadam se da će nas vreme poslužiti.
Četvrti po redu „Srbija open” održaće se uz podršku Skupštine grada Beograda i sponzora „Telekom Srbija” i „Mercedes”.
Osim Novaka Đokovića, na listi prijavljenih igrača su Pablo Anduhar (Španija), Andreas Sepi (Italija), Jarko Nijeminen (Finska), David Nalbandijan (Argentina), Lukaš Kubot (Poljska ) i drugi.
„Srbija open“ održaće se od 30. aprila do 6. maja na terenima tensikog centra „Novak” na Dorćolu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.