Gledajte Đokovića, Tima, Zvereva i ostale za 600 dinara u Beogradu!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 13:14

Gledajte Đokovića, Tima, Zvereva i ostale za 600 dinara u Beogradu!

Popularne cene karata za teniski turnir.

Ulaznice za humanitarni turnir "Adria Tour", koji će okupiti neke od najboljih svetskih tenisera, prodavaće se od danas u podne.

Turnir u Beogradu održaće se od 12. do 14. juna.

Ulaznice za turnir u Beogradu koštaće 600 dinara za dnevni termin za subotu ili nedelju, odnosno celodnevni program u petak.

Večernji termini koštaće 800 dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Prodavaće se preko sajta tickets.rs i u prodavnicama "Ticket Vision".

U subotu, 13. juna u Beogradu, po rasporedu se igraju mečevi po grupama (dve grupe po četvorica tenisera), i to po principu svako sa svakim.

Publika će moći da uživa u igri velikana svetskog tenisa kao što su Novak Đoković, Dominik Tim, Aleksandar Zverev, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki, ali i drugih vrhunskih igrača.

Odluku o cenama doneo je organizacioni tim, kako bi omogućio ljudima, kako se navodi, koji iskreno vole sport da budu u prilici da uživaju u jednom ovakvom turniru.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.