Etiketirali su me kao nekog užasnog, kada igram protiv Rodžera i Rafe 95 odsto navija za njih

Izvor: B92, 12.Avg.2022, 17:43

"Etiketirali su me kao nekog užasnog, kada igram protiv Rodžera i Rafe 95 odsto navija za njih"

Australijski teniser Nik Kirjos govorio je o odnosu koji mediji imaju prema njemu.

Kirjosa od početka karijere prate kontroverze, ali u poslednje vreme deluje da se smirio i u potpunosti posvetio tenisu.

O tome govori i njegova serija od 16 pobeda u poslednjih 17 mečeva, uz poraz samo od Đokovića u finalu VImbldona.

"Ja kada igram protiv Rodžera ili Rafe, 95 odsto ljudi navija za njih. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Obožavam takve situacije. Mediji su me etiketirali kao nekog užasnog, ali mislim da se situacija raščišćava i realnost postaje jasnija", izjavio je Kirjos.

Pored raznih ispada na terenima i nepristojnim izjavama van njega, Kirjosu niko ne može da oduzme činjenicu da uglavnom dobro zabavlja publiku.



"Mnogo više igram za publiku nego za sebe i nadam se da ću biti inspiracija da mnogi klinci budu jedinstveni i rade ono što žele, da se dobro osećaju u svojoj koži. To je dosta snažna poruka",
jasan je 27-godišnjak iz Kanbere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.