Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2020, 00:18

Endi Mari se vratio iz ponora i slavio posle pet sati tenisa

Britanac srušio Japanca Nišioku, Veliki povratak i Marina Čilića protiv Denisa Kudle

Endi Mari se vratio iz pravog ponora na startu US opena, čime je podsetio na najbolje dane iz svoje karijere. Japancu Jošihiti Nišioku nije bilo dovoljno vođstvo od 2:0 u setovima jer se Britanac probudio u trenutku kada je buklvalno bio na kolenima i slavio posle gotovo pet sati tenisa - 4:6, 4:6, 7:6, 7:6, 6:4.

Nišioka je imao peč pod apsolutnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kontrolom, rutinski je slavio u prva dva seta, a kada je Mari na početku trećeg ostao bez svog servisa delovalo je da će ovo biti brz kraj za njega. Ipak, pri rezultatu 3:2 u trećem setu Nišioka gubi svoj servis, posle čega se odlazi u taj-brejk gde je više živaca imao Mari. Na taj način je okončan i četvrti set, a u petom je psihološka prednost preovladala na stranu Britanca.

U gotovo istim problemima bio je i Marin Čilić protiv Denisa Kudle, ali se vratio i slavio u pet setova - 6:7, 3:6, 7:5, 7:5, 6:3.

Kudla je doživeo veliki psihološki pad u trećem setu, koji ga je odveo u propast, pošto je vodio sa 5:4 i imao servis za pobedu, ali su usledila dva brejka i potpuni povratak hrvatskog tenisera.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.