Dvojica tenisera sa Jankovog turnira pozitivni na koronavirus

Izvor: RTS, 27.Jun.2020, 15:36

Dvojica tenisera sa Jankovog turnira pozitivni na koronavirus

Matej Šabanov iz Hrvatske i Tomislav Brkić iz BiH, teniseri koji su učestvovali na turniru koji organizuje Janko Tipsarević, pozitivni su na koronavirus, saopštili su organizatori.
Dvojica tenisera sa turnira Janka Tipsarevića bili su pozitivni na testiranju na koronavirus.

Obojica su saznali da su pozitivni po povratku kući, a svi koji su bili u kontaktu sa njima su se testirali i negativni su.
Muški deo turnira je završen, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a u ponedeljak bi trebalo da počne borba u ženskoj konkurenciji.
Turnira koji organizuje nekadašnji osmi teniser sveta, od samog početka nije bio otvoren za publiku, već isključivo za igrače i mali tim ljudi koje je došao sa njima kako bi ispratili mečeve. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.