Dušan Lajović rutinski do trećeg kola

Izvor: RTS, 22.Jan.2020, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Lajović rutinski do trećeg kola

Srpski teniser Dušan Lajović ubedljivo nadigrao Marka Polmasa sa 3:0 (6:1;6:4;6:3) i plasirao se u treće kolo Australijan opena. U trećem kolu Lajović će se sresti sa Argentincem Dijegom Švarcmanom koji je eliminisao Alehandra Davidoviča Fokina.
Posle pobede u prvom kolu Dušan Lajović je nastavio uspešnu seriju na Australijan openu rutinski nadigravši domaćeg tenisera Marka Polmasa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Naš teniser, koji je trenutno na 27 poziciji liste svetskih tenisera, od samog starta meča je samouvereno ušao u duel i demonstrirao nadmoćnost nad suparnikom koji je trenutno na 133. poziciji.
Sa dva osvojena brejka Dušan dobija prvi set sa 6:0, a Polmas tek u drugom uspeva da delimično pruži ravnopravan otpor ali Lajović u finišu osvaja i drugi set sa 6:4.Na početku trećeg seta Dušan opet brejkom osvaja prednost koju potom rutinski pretvara u konačnih 6:3 i pobedu u meču sa 3:0.
U prvom međusobnom duelu ovih suparnika Lajović je slavio posle sat i 54 minuta igre.
U trećem kolu Dušan Lajović će se sresti sa Argentincem Dijegom Švarcmanom koji je eliminisao Alehandra Davidoviča Fokina.
Lajović i Švarcman igrali su do sada tri puta, a Argentinac ima jednu pobedu više.
Rezultate trećeg dana možete pogledati ovde.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović prvi put u trećem kolu Australijan opena

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2020

Srpski teniser Dušan Lajović ostvario je najveći uspeh u svojoj karijeri kada je u pitanju Australijan open. On je zahvaljujući pobedi nad domaćim teniserom Markom Polmansom (6:2, 6:4, 6:3) stigo do trećeg kola Mastersa u Melburnu i tako nadmašio dosadašnje rezultate. Četiri puta je stizao do...

Nastavak na MozzartSport.com...

Lajović čisti sve pred sobom, Novak na vidiku!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2020

Sjajni Dušan Lajović na početku ove sezone...Dušan Lajović nastavlja sa sjajnim partijama na početku ove godine...Nakon osvojenog ATP kupa sa reprezentacijom Srbije gde je pobeđivao tenisere koji su i bolje plasirani od njega, Dušan Lajović je na Australijan openu već stigao do trećeg kola...Srpski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.