Drama – Čilić bio na konopcima, pa preokretom pobedio

Izvor: B92, 01.Sep.2020, 23:34

Drama – Čilić bio "na konopcima", pa preokretom pobedio

Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u drugo kolo US Opena.

Marin Čilić je sa 3-2 u setovima, 6:7, 3:6, 7:5, 7:5, 6:3, uspeo da pobedi Denisa Kudlu i plasira se u drugo kolo Grend Slema u Njujorku.

Kudla je bio jako dobar na startu meča i uspeo da posle taj brejka izvuče prvi set, da bi u drugom lagano dobio Marina Čilića i stekao velikih 2-0.

To nije sve, Kudla je imao 2-0, 5:4 i set loptu, ali je hrvatski teniser bio najjači kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je to bilo najpotrebnije i napravio je brejk, osvojio deseti gem, a potom i set.

Kao da je dobio "vetar u leđa" od ovog momenta i sve je počelo da se menja. Čilić je igrao sve bolje i bolje i uspeo da izjednači na 2-2, da bi u odlučujućem petom setu Denis Kudla ostao bez snage.

To je Čilić prisvojio bez većih problema i sa brejkom u odlučujućem setu uspeo da "nokautira" Kudlu i da se pobedom od 3-2 plasira u drugo kolo US Opena.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.