Đokovićev čas tenisa Cicipasu za polufinale Pariza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokovićev "čas tenisa" Cicipasu za polufinale Pariza

Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira masters serije u Parizu, pošto je danas u četvrtfinalu deklasirao Grka Stefanosa Cicipasa u dva seta, sa 6:1, 6:2.

Za prolazak u finale Đoković će sutra igrati protiv Bugarina Grigora Dimitrova, koga je u dosadašnjih devet međusobnih susreta pobeđivao osam puta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Novak se danas revanširao Cicipasu za nedavni poraz na mastersu u Šangaju i izjednačio je rezultat u međusobnim duelima na 2:2.

Očekivalo se da će i u današnjem meču biti vođena velika borba, ali je Đoković odigrao gotovo savršeno i grčki teniser je od početka do kraja delovao potpuno nemoćno.

Novak je danas servirao izvanredno, što se nabolje vidi iz podatka da su u njegovim servis gemovima odigrana 42 poena, od kojih je Cicipasu pripalo svega devet.

S druge strane, srpski teniser je odličnim riternima stalno pritiskao protivnika i izborio je devet brejk šansi, od kojih je u svakom setu iskoristio po dve.

U kojoj meri je Cicipas danas bio nadigran može se zaključiti iz toga što ni u svojim servis gemovima nije uspeo da osvojio 50 odsto poena, a procenat osvojenih poena na drugi servis bio mu je samo 30 odsto.

Na osnovu igre koju je danas prikazao, može se zaključiti da je Đoković verovatno izlečio prehladu, što znači da će imati veliku šansu da peti put trijumfuje na pariskom mastersu i da tako sačuva šanse da kraj godine dočeka na prvom mestu ATP liste.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković se igrao sa Cicipasom

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2019

Novak Đoković je danas pokazao mlađanom Stefanosu Cicipasu gde mu je mesto, ko je stariji i bolji gotovo savršenom predstavom u četvrtfinalu mastersa u Parizu. Naš as je odigrao u Bersiju majstorski, šampionski, a da nije napravio nekoliko sitnijih grešaka, rezultat bi bio još ubedljivi. Ovako,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Đoković se surovo osvetio Cicipasu za polufinale Pariza

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Nov.2019

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković na impresivan način plasirao se u polufinale Mastersa u Parizu, pošto je danas savladao Grka Stefanosa Cicipasa 6:1, 6:2.

Nastavak na Nezavisne Novine...

MASTERS PARIZ: Novak uništio Cicipasa! Srbin kao mašina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 01:26

Ubedljivi Đoković...Novak Đoković je ubedljivo savladao Stefanosa Cicipasa sa 6:1, 6:2 u četvrtfinalu mastersa u Parizu za samo 58 minuta. Srpski as je očitao lekciju mladom Grku koji ga je nedavno savladao u Šangaju i izjednačio na 2:2 u međusobnim duelima...Bila je to igra mačke i miša....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Đoković u finalu Pariza, za trofej protiv Šapovalova!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2019

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale turnira masters serije u Parizu, pošto je danas u polufinalu savladao Grigora Dimitrova iz Bugarske u dva seta, sa 7:6 (7:5), 6:4...Za petu titulu na pariskom mastersu Đoković će se sutra boriti protiv Denisa Šapovalova, nakon što se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.