Đoković se zagrejao za napad na šestu titulu, publiku pozdravile četiri ruke (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 09.Mar.2019, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković se zagrejao za napad na šestu titulu, publiku pozdravile četiri ruke (VIDEO)

Naš teniser se sa saigračem Fabijom Fonjinijem iz Italije ogleda u Indijan Velsu i u igri parova.

Novak Đoković praktikuje da u Indijan Velsu, za prvi turnir iz masters serije u sezoni, zalet prvo hvata u igri parova. Tako je i ovaj put.

Fonjini i naš as su u prvom kolu savladali Francuza Žeremija Šardija i Kanađanina crnogorske krvi Miloša Raonića sa 7:6 (7:5), 6:1. Zatim je italijanski teniser podržao Novaka u njegovom tradicionalnom pozdravljanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << publike posle pobede.

Team Djokognini win!DjokerNole & fabiofogna beat Chardy/Raonic 7-6 6-1 - and check out the celebration after..#BNPPO19 pic.twitter.com/HQePh6noR8— Tennis TV (TennisTV) March 9, 2019

When winning with Djokovic, do as Djokovic does, eh Fabio...#BNPPO19 fabiofogna DjokerNole pic.twitter.com/NE8G2TRcLS— Tennis TV (TennisTV) March 9, 2019

Đoković je u ovoj godini već jednom bio takmičar i u dublu. S bratom Markom je prošao dve prepreke u Dohi, a poklekli su u polufinalu, kao što je i naš najbolji teniser u pojedinačnom razredu.

Njegov prvi suparnik u singlu na takmičenju na kojem igra za rekordnu šestu titulu biće Amerikanac italijanskog porekla Bjern Fratanđelo, koji je prošao i dva kola u kvalifikacijama pre pobede i na glavnom turniru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.