Đere srećni gubitnik u Oklandu, Lajoviću veliki test u Sidneju

Izvor: B92, 06.Jan.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đere "srećni gubitnik" u Oklandu, Lajoviću veliki test u Sidneju

Srpski teniser Laslo Đere izgubio je u kvalifikacijama u Oklandu, ali će ipak učestvovati na tom turniru.

Đere je poražen od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda sa 2-0 u setovima - 7:5, 7:6(3).

Laslo je u prvom setu imao prednost brejka, a u drugom jednu set loptu na riternu, ali na kraju nije uspeo da osvoji nijedan set protiv 78. tenisera sveta.

Ipak, Srbin je imao sreće, pa je posle poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saznao da je dobio priliku da se takmiči u glavnom žrebu australijskog Oklanda kao "srećni gubitnik".

On se u u noći između nedelje i ponedeljka u prvoj rundi turnira najranije od 1.30 sastaje sa Nemcom Jan-Lenardom Štrufom.

Od ostalih srpskih tenisera naredne nedelje takmičiće se i Dušan Lajović, koji u prvom kolu Sidneja igra protiv Aleksa de Minora iz Australije, talentovanog 19-godišnjaka koji je već došao do 31. pozicije na svetskoj rang listi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.