Đere pred meč karijere: Ostao sam bez roditelja, ovo je za njih

Izvor: RTS, 24.Feb.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đere pred meč karijere: Ostao sam bez roditelja, ovo je za njih

Srpski teniser Laslo Đere igraće u finalu turnira u Rio de Žaneiru, što će mu biti najveći meč u dosadašnjem toku karijere.
Đere je do finala turnira iz serije 500 stigao jer mu je Aljaž Bedene predao meč zbog povrede zadnje lože.

Osim šanse da se bori za prvi trofej u karijeri, momak iz Sente će od ponedeljka imati i najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << plasman u karijeri, odnosno u najgorem slučaju će zauzimati 50. mesto na ATP listi.
Đere je veliki uspeh u Brazilu posvetio roditeljima koji su preminuli zbog raka.
"Imam 23 godine i ostao sam bez oba roditelja. Veoma je teško, samo želim da ih učinim ponosnima. Zahvalan sam na svemu što su učinili za mene", rekao je Đere.
Na ovu njegovu izjavu emotivno je reagovala i Džudi Mari, majka britanskog igrača Endija Marija. 

On je rivalu iz Slovenije poželeo brz oporavak, dok će se u finalu boriti protiv mladog Feliksa Ože-Alijasima iz Kanade.
"Očekujem veoma težak meč. Nismo do sada igrali, ali sam video kako igra Laslo. Biće velika borba", kazao je Ože-Alijasim.
Finale je na programu od 21 sat po srednjoevropskom vremenu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đere krunisao nestvarnu nedelju prvom titulom u karijeri!

Izvor: B92, 24.Feb.2019

Laslo Đere, srpski teniser, osvojio je turnir serije 500 u Rio de Žaneiru pošto je u finalu pobedio Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima...Srpski teniser je slavio posle dva odigrana seta, ali velike i naporne borbe, rezultatom 6:3, 7:5 posle dva časa tenisa...Đere je došao do prve titule u karijeri...

Nastavak na B92...

ATP RIO DE ŽANEIRO: Maestralni ĐERE osvojio prvi trofej u karijeri! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2019, 00:13

Odigrao je sjajno...Zahvaljujući trijumfu u finalu turnira u Rio De Žaneira nad Kanađaninom Feliks Ože-Alijasim 2:0 (6:3, 7:5) srpski teniser Laslo Đere, osvojio je prvi ATP trofej u karijeri. Uzbudljiv i neizvestan meč, koji je srpski teniser uspeo da posle velike borbe reši u svoju korist...Srpski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.