ĐOKOVIĆEV (NE)PRIJATELJ UŠAO U GLAVNI ŽREB: Kontroverzni teniser prošao kvalifikacije u Melburnu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2020, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆEV (NE)PRIJATELJ UŠAO U GLAVNI ŽREB: Kontroverzni teniser prošao kvalifikacije u Melburnu

Znaju se dve decenije.

Letonac Ernest Gulbis koji je uspešno prebrodio kvalifikacije u Melbrnu gde je kao poslednju prepreku savladao Indijca Prajneša Gunesvarana sa 2:0 (7:6, 6:2) i naći će se na prvom velikom teniskom turniru u sezoni.

Gulbis je svakako poznat po tome što ne voli najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, iako su od malih nogu zajedno trenirali u akademiji Nikole Pilića.

- Postoji nekoliko igrača koje ne volim. Ne volim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novaka iako se znamo od kada smo imali 12 godina. Tada je bio običan dečak. Promenio se posle prvog velikog trijumfa. To vidim u njegovim očima. Sada nas gleda drugačije. Istina, nikada nismo imali ni jedan konflikt, ali osećam promenu u njegovoj ličnosti. Ne volim takve ljude. Volim osobe sa jakim personalitijem. One koje se ne menjaju zbog uspeha ili zarađenog novca. Zbog ovoga se ja trudim da budem pažljiv i da se ne promenim - rekao je Gulbis sada već davne 2013.

Letonac je poznat i po tome što prečesto lomi rekete tokom turnira.

- Polomim 60, 70 godina po godini. Vrlo sam se loše osećao kada sam obišao fabriku gde se pravi reketi. Tamo rade ljudi, koji daju sve od sebe da naprave reket koji odgovara igračima i onda dođe neka budala kao ja i polomi taj reket - izjavio je Gulbis.

Ostaje da se vidi kako će reketi Letonca proći u Australiji, a neće biti iznenađenje da neki nastrada i ove godine u Melburnu.

Svojevremeno (2014.) je bio deseti na svetu (sada je 254.), ali pošto mu je otac najbogatiji čovek u Letoniji tenis ga previše ne interesuje i zato nije napravio bolju karijeru. Ipak, ukoliko se zainati može da pobedi svakog, pa i Novaka kojeg je savldao 2009. u Brizbejnu sa 6:4, 6:4. Ipak, na preostalih sedam je slavio Đoković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Andreja Rituper hokejašica na travi iz Slovenije

Sun kissed 😚☀️🧜‍♀️ #summertime #enjoying 🤩🤗✌️

Објава коју дели AR10 (@andrejarituper) дана 8. Јул 2018. у 5:55 PDT

Friday...bed...and enjoying summer memories ☀️#winter #mood

Објава коју дели AR10 (@andrejarituper) дана 10. Јан 2020. у 8:36 PST

I was made for sea 🧜‍♀️ #vacay #sea #perfect #nature 🌊🐬🦞

Објава коју дели AR10 (@andrejarituper) дана 26. Јул 2019. у 12:03 PDT

I think last hot day this summer...so enjoy it 🧜‍♀️🥤🍦 #summer #summer2019 #hot #tanning #best #time #of #the #year #summer #lover #sun #relax #freetime #body #fitness #bodygoals #training #blonde #majapresets

Објава коју дели AR10 (@andrejarituper) дана 1. Сеп 2019. у 6:16 PDT

More focused on where I am going than who’s not coming. 🧸 #vacay #split #summer #view #morskavila #znjan

Објава коју дели AR10 (@andrejarituper) дана 16. Авг 2019. у 10:52 PDT
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.