ĐOKOVIĆ PROTIV VAJDE MOŽE DA SE DESI: Nije mi bilo svejedno kad sam video žreb

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 11:44

ĐOKOVIĆ PROTIV VAJDE MOŽE DA SE DESI: Nije mi bilo svejedno kad sam video žreb

Najbolji teniser sveta moga bi u drugom kolu da igra protiv pulena svog bivšeg trenera.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas će saznati rivala u drugom kolu Rolan Garosa pošto meč igraju Slovak Aleks Molčan i Argentinac Federiko Korija, a pobednik tog duela ići će na megdan srpskom teniseru.

Interesantno je da Molčana trenira nekadašnji Novakov trener Marjan Vajda, a Đoković je istakao da nije siguran kako će se osećati na terenu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrača kojeg bodri njegov bivši trener, naravno ukoliko do duela sa Molčanom dođe.

 - Pisao sam Marjanu pre par dana i videli smo se juče i danas. Kad sam video žreb, nije mi bilo svejedno. Ne znam kako ću se osećati na terenu, Molčan je protivnik za mene kao bilo koji drugi, međutim, Marjana nikada nisam imao u protivničkom taboru. To iskreno ne priželjkujem - rekao je Đoković.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.