Dimitrov propušta i Indijan Vels

Izvor: B92, 07.Mar.2019, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimitrov propušta i Indijan Vels

Bugarski teniser Grigor Dimitrov odustao je od prvog Mastersa sezone u Indijan Velsu.

Dimitrov se povukao sa turnira jer opet oseća bol u ramenu, zbog čega je već otkazivao nastupe u Roterdamu i Akapulku.

Trenutno 28. igrač sveta će propustiti Indijan Vels posle sedam uzastopnih učešća, od kojih nijedno ne pamti po dobrom.

Dimitrov nijednom nije prošao treće kolo IV, nijednom nije uspeo da zabeleži dve uzastopne pobede na turniru u Kaliforniji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Bugarin je u 2019. odigrao samo dva turnira, sedam mečeva, na kojima je ostvario pet pobeda, a nije nastupio od Melburna.

Nakon što ga je Kei Nišikori zaustavio u četvrtfinalu Brizbejna, poražen je u osmini finala Australijan opena od Amerikanca Frensisa Tijafoa.

Masters u Indijan Velsu počinje u četvrtak uveče, a Srbija će imati trojicu predstavnika – Novaka Đokovića, Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića.

Lajović i Krajinović će nastupiti u prvom kolu u petak protiv Tara Danijela i Mihaila Kukuškina, dok Đoković kreće od druge runde gde će mu rival biti bolji iz duela dvojice kvalifikanata Bjorn Fratanđelo (SAD) – Elijan Imer (Švedska).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.