Danilović u drugom kolu kvalifikacija Vimbldona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović u drugom kolu kvalifikacija Vimbldona

Mlada srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo kvalifikacija za Otvoreno prvenstvo Engleske u Vimbldonu, pošto je danas na startu pobedila Eden Silvu iz Velike Britanije sa 6:4, 7:6 (7:2).

Prvi set Danilovićeva je rešila napravivši brejk u devetom gemu, a u drugom je ispustila vođstvo od od 4:2, da bi u taj brejku odigrala sigurno i ubedljivo ga je dobila.

Danilovićeva je postavljena za 14 nosioca u kvalifikacijama, a u drugom kolu će igrati protiv Francuskinje Amandin Hese, trenutno 232. teniserke sveta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Olga napravila korak ka Vimbldonu

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2019

U okviru kvalifikacija za Vimbldon Olga Danilović je uspela da prođe u naredno kolo...Srpska teniserka Olga Danilović je uspela da savlada domaću teniserku Iden Silve i da se plasira u drugo kolo kvalifikacija za Vimbldon...Olga je slavila sa 6:4 i 7:5 nakon sat i 37 minuta...U drugom kolu igraće...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.