Da li će Krajinović osvojiti prvu titulu u karijeri?

Izvor: B92, 19.Jun.2022, 08:43

Da li će Krajinović osvojiti prvu titulu u karijeri?

Srpski teniser Filip Krajinović danas će igrati u finalu turnira u londonskom Kvinsu sa Italijanom Mateom Beretinijem.

Krajinović je u polufinalu, posle sat i 21 minut igre, savladao Hrvata Marina Čilića sa 6:3, 6:3, dok je Beretini, koji brani titulu na Kvinsu, nadigrao Holandjanina Botika van de Zandšulpa 6:4, 6:3.

Beograđanin će u Londonu imati priliku da se domogne prvog trofeja na ATP turu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pošto je prethodno izgubio sva četiri finala u kojima je igrao.

U finalu mastersa u Parizu (2017) od Krajinovića je bolji bio Džek Sok sa 5:7, 6:4, 6:1.

Na turniru u Budimpešti Srbin je 2019. godine izgubio od sutrašnjeg rivala Beretinija sa 6:4, 3:6, 1:6, a iste sezone izgubio je finale Stokholma od Denisa Šapovalova (4:6, 4:6).

Poslednje finale Krajinović je izgubio u julu prošle godine na turniru u Hamburgu od Španca Pabla Karenja Buste sa 2:6, 4:6. Finale Kvinsa biće prvo za Krajinovića na travnatoj podlozi.

Na putu do finala Srbin je eliminisao Amerikance DŽensona Bruksbija i Sema Kverija i Britanca Rajana Penistona. Pobedniku turnira u Londonu pripašće trofej, 500 ATP poena i ček na 113.785 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krajinović u Kvinsu igra za prvu titulu u karijeri

Izvor: RTS, 19.Jun.2022

Srpski teniser Filip Krajinović sastaje se u finalu turnira u londonskom Kvinsu sa Italijanom Mateom Beretinijem. Meč je na programu od 14.30, a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu. . Krajinović je u polufinalu, posle sat i 21 minut igre, savladao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.