DOKTOR NESTOROVIĆ NA STRANI NOVAKA: Nole, samo ga IZVADI, ti si CAR! Država treba da napravi izuzetak

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 13:21

DOKTOR NESTOROVIĆ NA STRANI NOVAKA: Nole, samo ga IZVADI, ti si CAR! Država treba da napravi izuzetak

Pulmolog urgira za najboljeg svetskog tenisera.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se od početka pandemije korona virusa nalazi u Španiji, u Marbelji, ali već neko vreme razmatra mogućnost da se vrati u Srbiju. Ipak, ono što ga u toj nameri koči je činjenica da bi morao da provede izvesno vreme u karantinu, a sada je na njegoviu stranu stao pulmolog Branimir Nestorović.

Nestorović je gostovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u emisiji "Fokus" na televiziji B92, pa je tu urgirao za Đokovića kome je preporučio da izvadi test, uz nadu da bi država mogla da napravi izuzetak kad je on u pitanju.

- Jutros sam se čuo sa Novakom, on dolazi u Srbiju. Interesovao se kako može da dođe i oduševilo ga je što samo treba test da ima, jer se strašno plašio karantina, jer hoće da trenira. Kupio je kartu, ali nema aviona. U Španiji je, u Marbelji, nema nikakve transportne veze da se prebaci. On pita: "Kakva će biti politika prema poslovnim ljudima, da li sam ja poslovan čovek?", a ja mu kažem "Ti nisi poslovni čovek - ti si poslovni car". Mislim da bi za njega država mogla da napravi izuzetak. Ne treba biti slep, on je čovek mlad, zdrav, bez ikakvog rizika i virus je već nestao. Rekao sam mu da izvadi test - kazao je pulmolog.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.