DOBAR POČETAK: Đere prošao dalje, u drugom kolu moguć SRPSKI okršaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 19:32

DOBAR POČETAK: Đere prošao dalje, u drugom kolu moguć SRPSKI okršaj

Solidna igra srpskog tenisera.

Srpski teniser Laslo Đere izborio je plasman u drugo kolo turnira u Sofiji. Bio je bolji od Španca Pedra Martineza 7:6 (7:5), 6:3.

Njegov naredni rival biće pobednik meča između Filipa Krajinovića i Bugarina Aleksandra Lazarova.

Prethodno je plasman u drugo kolo ostvario Miomir Kecmanović pobedom protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bugarina Adrijana Andrejeva 7:6 (9:7), 6:4.

Turnir u Sofiji igra se za nagradni fond od 389.270 evra.

Dva najbogatija kluba na svetu, PSŽ i Mančester Siti, sastaće se večeras (21.00) u Parizu. Iako domaćin ima Mesija, Nejmara, Mbapea… Siti je favorit - kvota na dvojku je 2,50, na keca 2,95, na iks 3,50, a na GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Siti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata hrvatska navijačica Ivana Knol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.