DANIL SE POKLONIO NOVAKU:  Ti si za mene najbolji igrač u istoriji tenisa

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2021, 01:06

DANIL SE POKLONIO NOVAKU: Ti si za mene najbolji igrač u istoriji tenisa

Fenomenalni igrači, ali i veliki ljudi.

Rus Danil Medvdev je uspeo po prvi put da osvoji Gren slem trofej. Savladao je Novaka Đokovića u finalu sa 3:0 (6:4, 6:4, 6:4). Rus je posle meča shvatio koliko je veliku stvar uradio pobedivši verovatno najboljeg igrača koji je ikada kročio na teniski teren.

- Mislim da sam prvi put nervozan kod svog govora. Želim da kažem svima izvinite navijači i Novaku. Ti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si za mene najbolji igrač u istoriji tenisa svih vremena. To nisam rekao nikada do sada -istakao je Rus.

- Želim da se zahvalim celom mom timu, neki su. Nimalo lako nije uzeti Gren slem i želim da vam se zahvalim što se mi pomogli na ovom putu. Zahvaljujem se i publici. Danas ste navijali malo više za Novaka, ali mnogo vam hvala - rekao je Medvedev, a zatim se obratio svojoj supruzi Daši, kojoj još nije kupio poklon za godišnjicu braka, ali sa dobijenih 2,5 miliona dolara biće mu lako da pronađe nešto što joj se sviđa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.