Cicipas bolji od Troickog

Izvor: RTS, 16.Jan.2019, 06:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cicipas bolji od Troickog

Srpski teniser Viktor Troicki poražen je u drugom kolu Australijan opena od Stefanosa Cicipasa sa 3:1 u setovima (6:3, 2:6, 6:2, 7:5).
Grčki teniser, koji se nalazi na 15. poziciji na ATP listi slavio je nad Troickim nakon dva sata i 42 minuta igre.

Cicipas >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u prvom setu došao do ranog brejka prednosti, koji je održavao do kraja seta koji je osvojio rezultatom 6:3.
Srpski teniser je u drugom setu zaigrao znatno bolje, dva puta došao do brejka, nekoliko puta odbranio brejk lopte i set osvojio sa 6:2.
Ipak Cicipas je uzvratio istom merom u trećem setu koji je osvojio takođe sa 6:2.
U četvrtom, poslednjem setu na meču viđena je velika borba i neizvesnost, u kojoj se bolje snašao Grk, kome je set pripao rezultatom 7:5.
U narednom kolu Cicipas će igrati protiv Basilašvilija iz Gruzije.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AO: Troicki zaustavljen u drugom kolu, Krunićeva u dublu

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2019

Viktor Troicki poražen je od Stefanosa Cicipasa u drugom kolu Australijan opena sa 3:1 (6:3, 2:6, 6:2, 7:5)...Troicki je odigrao meč sa mnogo oscilacija, tek u nekoliko navrata pokazao svoj najbolji tenis, pa je mladi Grk zasluženo prošao u treću rundu...Cicipas će se u sledećoj rundi sastati...

Nastavak na Radio 021...

Troicki poražen u fudbalskoj atmosferi, ”Srbi i Grci braća”

Izvor: RTS, 16.Jan.2019

Grci i Srbi braća! Tom porukom su Grčki navijači ispratili Viktora Troickog sa terena broj tri. U fudbalskoj atmosferi, na terenu sa dušom, dobar meč igrali su Cicipas i Troicki. Mladi grčki teniser je bio bolji sa 3:1, ali i pored toga Viktor je zadovoljan prikazanim tenisom u Melburn parku. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.